Veilig


Een van de veel gestelde vragen van bedrijfsleiders bij Cloud Computing is veiligheid. Hoe veilig is mijn informatie, mijn e-mailverkeer, mijn teksten, mijn boekhoudkundige cijfers en mijn excel sheets?

Eigenlijk moet u weten dat meer dan 75% van de gegevens-diefstallen gepleegd worden door mensen die ofwel direct in uw omgeving werken, ofwel samenwerken met u of uw medewerkers. Alle info die uw bedrijf niet mag verlaten zal niet binnenblijven omdat u als bedrijfsleider iedere avond het alarm netjes op zet en de voordeur op slot doet. De jongeren die u op de dag van vandaag in dienst neemt zijn doorgaans een stuk behendiger dan vroeger in het 'ontvreemden' van informatie ten behoeve van eender welk doel...
Een decentrale opslag van uw informatie en een doorgedreven segmentatie van uw toepassingen in de Cloud biedt u als klein of middelgroot bedrijf, waar het oplettend oog van een in house ICT manager niet meekijkt naar de dagelijkse operaties, veel meer veiligheid dan eender welke off-line oplossing.

Het verzekeren van back-ups (reserve kopies) in de Cloud is een zekerheid die u daarnaast onmogelijk zelf kan organiseren, en bovendien, de verantwoordelijkheid wordt op die manier naar een derde partij verlegd, wat u als bedrijfsleider terug meer tijd geeft voor uw 'core business'!

Veilig

Music Hall centraliseert gedeelde documenten 15/12/2011

Music Hall centraliseert gedeelde documenten middels het gebruik van Filepartner.

Belgian Rally Championship website on line ! 11/4/2011

Belgian Rally Championship website on line ! Cloud Partners zet vandaag de gloednieuwe BFO-BRC website on line ...

Onze klanten

Meer weten?

Contacteer ons vandaag nog!

T +32(56)325027 T +32(56)731121

Facebook Twitter LinkedIn
VMWare      Citrix      Biass      HP      Cisco      EMC˛      Fujitsu      Belgacom      DBFact
 
Microsoft Gold Certified Partner      DNS.BE      EurID      Vasco