Praktisch

Praktisch
Cloud Partners
kan uw manier van werken als bedrijfsleider of bediende binnen een KMO op indringende wijze veranderen. Gelukkig voor ons in de goede zin, met andere woorden een manier van werken aanreiken die praktischer is, dus flexibeler, en uiteindelijk met een hoger rendement tot gevolg.

Cloud Computing stelt u in staat om om 18:00 uur het bureau te verlaten, even te gaan sporten, thuis met de familie te dineren en daarna gewoon thuis de draad terug op te nemen. Cloud Computing biedt u een veel goedkoper lokaal computer netwerk aan omdat de rekenkracht nu net in 'de cloud' zit. Alle informatie is dus steeds overal, gelijk wanneer en centraal ter beschikking! Onze mail oplossingen bieden u toegang tot uw mail in de wagen, onze cloud oplossing voor facturatie en boekhouding bespaart uw boekhouder de kilometers van en naar uw kantoor, enz..

Efficiënter samenwerken als onderneming straalt af op uw diensten, de kwaliteit van uw producten en is direct meetbaar aan de tevredenheidsgraad van uw klanten. Een klant is graag onmiddelijk op zijn wenken bediend. Als u ons virtueel kantoor (My Own Virtual Office) gebruikt, dan staat u een streepje voor op uw collega's!

Praktisch

Music Hall centraliseert gedeelde documenten 15/12/2011

Music Hall centraliseert gedeelde documenten middels het gebruik van Filepartner.

Belgian Rally Championship website on line ! 11/4/2011

Belgian Rally Championship website on line ! Cloud Partners zet vandaag de gloednieuwe BFO-BRC website on line ...

Onze klanten

Meer weten?

Contacteer ons vandaag nog!

T +32(56)325027 T +32(56)731121

Facebook Twitter LinkedIn
VMWare      Citrix      Biass      HP      Cisco      EMC˛      Fujitsu      Belgacom      DBFact
 
Microsoft Gold Certified Partner      DNS.BE      EurID      Vasco