Transparant

Transparant Cloud Computing belooft de klanten de mogelijkheid om hun toepassingen op een schaalbare manier en op aanvraag (on-demand) in te zetten zonder de overheadkosten van een eigen groot datacenter.

De zichtbaarheid - en dus ook de flexibiliteit, evenals de controle, die u als gebruiker hebt over uw toepassing in de wolk (The Cloud) hangt af van het feit of uw provider u een transparant of all-in-one model aanbiedt. In een all-in-one model zijn alle details verborgen voor de gebruiker en de hardware of software details zijn niet bekend. De hosting provider draait dus spreekwoordelijk aan alle knoppen. (Voorbeelden zijn Salesforce.com, Google, enz..)
Voor een KMO, die veelal uit een compleet gesloten en eigen computerinfrastructuur komt, is dit veelal een brug te ver. Daarom biedt Cloud Partners zijn klanten een transparant Cloud Computing model aan. Als klant kunt u dus nog zelf de noden van uw 'private cloud' bepalen.

Als klant kunt u nog zelf beslissen, al dan niet in samenspraak met uw IT partner of software leverancier, hoeveel 'rekenkracht' u nodig heeft, welke hardware en software oplossingen die ondersteunen, en zelfs, samen met het technisch team van Cloud Partners, een deel van je resources mee helpen controleren. Op die manier is het vertrouwen in de Cloud Computing oplossing al een deel van het succes. Twee kapiteins aan het stuur van de boot, u als klant geeft de richting aan, wij zorgen dat de boot in de vaargeul blijft!
 

Transparant

Music Hall centraliseert gedeelde documenten 15/12/2011

Music Hall centraliseert gedeelde documenten middels het gebruik van Filepartner.

Belgian Rally Championship website on line ! 11/4/2011

Belgian Rally Championship website on line ! Cloud Partners zet vandaag de gloednieuwe BFO-BRC website on line ...

Onze klanten

Meer weten?

Contacteer ons vandaag nog!

T +32(56)325027 T +32(56)731121

Facebook Twitter LinkedIn
VMWare      Citrix      Biass      HP      Cisco      EMC˛      Fujitsu      Belgacom      DBFact
 
Microsoft Gold Certified Partner      DNS.BE      EurID      Vasco