Eerlijk


In een snel veranderende bedrijfswereld is het als bedrijfsleider al moeilijk genoeg om budgetten en investeringen en allerhande in te schatten. We komen van een periode waar alle gebruiksmiddelen, met uitzondering van de nutsvoorzieningen, een investeringskost vertegenwoordig(d)en, veelal gecombineerd met een recurrente exploitatie kost. Het berekenen van alle kosten in een bedrijf is daarom geen sinecure.
ICT is van oudsher een tak waar, omwille van het onbekende, veelal overinvesteringen werden gedaan, al was het maar om niets 'tekort' te komen als het wat drukker werd.

Cloud Computing draait in feite rondom een facturatiemodel dat we al geruime tijd hanteren als we onze telefoon-, electriciteit- of waterrekening betalen. Cloud Computing heet eigenlijk utility computing. Dit verwijst dus uiteindelijk naar de manier waarop alle resources (de productiemiddelen voor ICT) worden gefactureerd, net zoals onze nutsvoorzieningen, op maandelijkse of kwartaal basis, enkel OPEX (operational expenditures), geen of zeer kleine CAPEX (Capital Expenditures), No cure- No pay, en betaal naarmate je groeit, zo werkt Cloud Partners, (H)eerlijk toch?

Eerlijk

Music Hall centraliseert gedeelde documenten 15/12/2011

Music Hall centraliseert gedeelde documenten middels het gebruik van Filepartner.

Belgian Rally Championship website on line ! 11/4/2011

Belgian Rally Championship website on line ! Cloud Partners zet vandaag de gloednieuwe BFO-BRC website on line ...

Onze klanten

Meer weten?

Contacteer ons vandaag nog!

T +32(56)325027 T +32(56)731121

Facebook Twitter LinkedIn
VMWare      Citrix      Biass      HP      Cisco      EMC˛      Fujitsu      Belgacom      DBFact
 
Microsoft Gold Certified Partner      DNS.BE      EurID      Vasco